BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlkokulu

Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlkokulu

Namık Kemal Mah. Can Sok. No 24 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Tüm paydaşlarıyla çağın gereğine uygun, kamu yararına yönelik ihtiyaç duyulan etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sunmaktır. Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinler arası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Misyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren ezber bozan okul olmaktır. Özgün çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmaktır.
Başarılar
1. BOSE kapsamında yapılan yarışmalarda 3. lük. 2. Çeşitli klüplerde yüzme, futbol alanlarında başarılar. 3.Zeka oyunları turnuvalarında başarılar.
09.00-14.40
DOĞAL GAZ