BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlkokulu

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Kutlama Programı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER

Ara

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığının tüm okullarda uygulamaya başladığı "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " uygulanmaya başlamıştır

May

Aralık ayında başlayan  "Ben Çocuğum Haklarımla Varım" adlı eTwinning Projemiz okulumuz öğretmenlerinden Duygu İNAL tarafından 3/A sınıfımızda yürütülmüştür.Projede toplam 13 ortak vardır.Projemiz Polonya,Portekiz,Romanya ve Türkiyeden ortaklarla yürütülmüştür. Projemiz, çocuk hakları konusunda çocukları,ailelerini ve  çevrenin bilinçlenmesi hedeflemiştir.

Gururluyuz.

İstikrarlı bir şekilde eTwinning projelerini yürüten öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 103.yılı kutlu olsun. Okulumuzda yarışmalarla , rontlarla, etkinliklerle , pamuk şekeri ikramıyla bayramımızı coşkuyla kutladık.Emeği geçen öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.