T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Üsteğmen Mesut Beyazıtlı İlkokulu

Esra GENÇ - Müdür

1983 yılında Bursa / Osmangazi Ovaakça Köyünde doğmuştur.İlkokulu Gemlik Atatürk ilkokulunda ortaokul ve liseyi Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.2004/2005 yılı Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur.2021-2022 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında yüksek lisans yapan okul müdürünün ilk görev yeri Yenişehir Orhaniye Gazi Müstecip Onbaşı ilkokuludur. Sonrasında Yıldırım Fevzi Çakmak İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak 2 yıl görev yaptıktan sonra 2010 yılında Osmangazi Özel İdare ilkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.2014 yılında Davut Dörtçelik İlkokuluna geçerek idarecilik görevine devam ettii. 

*"Ana -Kız Okuldayız kampanyası"çerçevesinde yetişkin eğitimleri için açılan okuma-yazma eğitimlerinde görev aldı.

*Öğrencilerin dil gelişimi ve farklı kültürlerle etkileşimi için Avrupa Birliği Comenius Ortaklık Projelerinde yer aldı.

*Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Eğitimde Fark Oluşturanlar Yönergesi” kapsamında Türkiyedeki ilk ve tek ilkokullarda mesleki tanıtımı yapılan "Hayalimi Kuruyorum ,Mesleğimi Yapıyorum" Projesinde koordinatör olarak görev  yapmıştır.Şu anda ise Milli Eğitim Bakanlığımızın Sabri Ülker Vakfı ile yapmış olduğu protokol kapsamında ”Yemekte Denge Eğitimi Proje”sini Bursa İl Koordinatörü olarak yürütmekle birlikte öğrencilerin okullarda bulundukları süreçte dengeli ve düzenli beslenmeleri konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Tegv ve Adım Adım Koşu grubu sivil toplum kuruluşlarının çeşitli etkinliklerinde yer alarak Tegv ve Darüşşafaka adına gönüllü koşuculuk yapmaktadır. Yaptığı görevler ile ilgili birçok başarı, teşekkür ve takdir belgesi bulunan idarecimiz okulumuzda halen görev yapmaktadır